Rookaroma? Onze iconische rookworsten worden al 85 jaar volgens hetzelfde recept bereid en op een traditionele manier gerookt. De afgelopen dagen deelden sommige media foutieve informatie over onze rookworsten. Zo werd beweerd dat deze rookaroma bevatten, dit is onjuist. 1/2
NPO Bedankt! Nieuw adres rookworsten
Doei Hema! Doei Unox!
Brussel. Als ze geen genocide plegen op boeren, vissers en goedwerkende stofzuigers dan helpen ze wel oerhollandsche rookworsten om zeep. Sinds gisteren wordt het VERBOTEN om nog langer rooksmaak aan "gerookte" opeetdingen (chips, nootjes, palingzalm, bier, worst) toe te voegen wegens genotoxische KK, dus dan zit er niks anders op om maar weer wel zelf te gaan roken. OHOF, u gaat ff naar Friesland want daar zit iemand die nog worsten rookt, met slowsmeulende smook & TURF. Was allemaal te zien in "Dwars door de Lage Landen" van de VPRO. Drie tergendvriendelijke Belgen wandelen met 1 camera en 1 microfoonhengel door Nederland & dat levert de beste televee sinds jaren op. (Saneer de NPO, met drie Belgen op ieder net, die van A naar B lopen, in Nederland, scheelt zo weer 600 miljoen, 1 miljard airmiles, en 22 reisprogramma's, maar dit terzijde.) Of u worst lust? Skip naar timecode 44:30 voor de Worstenrookmagiër van Rottevalle, maar het hele programma kijken is ook geen straf. Smakelijk!
HO... WACHT. Het is allemaal desinformatie uit Brussel!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Oer-Hollands mutsenmerk Unox in de verkoop
Rookworst zonder R is
LIVE - Demonstratieverbod Amsterdam II
waar is hier de nood verordening
Yvetteflatie. Dit werd u beloofd & dit kreeg u
War on ROOKWORSTEN. En bij de NPO beknibbelen ze ook
Belgische politie GRIJPT IN bij conservatieve bijeenkomst Brussel met o.a. Nigel Farage
Ach, het is maar onze politieke vrijheid in het centrum van de Europese macht
Nieuwsquiz. Waarom zijn de boeren boos?
Het stinkt in Brussel
Feynman en/of Feiten – Schot in de zaak
De hordes barbaren die op straat rotzooi trappen zijn bezig met een basaal dierlijk proces
Europese Patriotten — Lucas Hartong
Interview: Arthur van Amerongen