Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?

RECEPT:
15 kilo gehakt
zak dopherten (diepvries)
bak ovenpiepers (versschap)
heel veel mayo (belgisch)
Klei een enorme bal van het gehakt, bak de bal gehakt (regelmatig keren) verwarm de dopherten in water (niet koken) duw de bak ovenpiepers 25 mins in de oven op 180 graden. Klaar! Serveren met heel veel mayonaise, en een groot glas melk. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen

MANNEN zijn KAMPIOEN KLIMAATVERANDERING dankzij VLEES en AUTORIJDEN
Manneeeeen heeeeuj (beeld: echte mannelijke mannenmannen die genieten van mannenmaaltijd)



SCHANDE. Fractievoorzitters Amsterdam aten KROKETTEN tijdens Week Zonder Zuivel En Vlees
Stadsbestuur belooft beterschap


StamCafé Beraad. U ramt met uw winkelwagentje een kudde vegan dierenactivisten. Mag dat?
Nu ook al A12-blokkades op de vleesafdeling!

Er was eens een moddervette brandweerqueer van kleur…
Soep van de Week in Het StamCafé


Ode aan de burgerman
Wordt Tuur nou zuur?

Hij was maar een persoon van kleur. Zoiets haal je niet in huis.
Soep van de Week & tevens StamCafé