Gehaktbal met dophertjes en ovenpommes
WAT ETEN WE VANDAAG?
RECEPT:
15 kilo gehakt
zak dopherten (diepvries)
bak ovenpiepers (versschap)
heel veel mayo (belgisch)
Klei een enorme bal van het gehakt, bak de bal gehakt (regelmatig keren) verwarm de dopherten in water (niet koken) duw de bak ovenpiepers 25 mins in de oven op 180 graden. Klaar! Serveren met heel veel mayonaise, en een groot glas melk. SMAKELIJK!
Reaguursels
Dit wil je ook lezen
Ode aan de burgerman
Wordt Tuur nou zuur?
Hij was maar een persoon van kleur. Zoiets haal je niet in huis.
Soep van de Week & tevens StamCafé
Schiphol begint War on Vlees
Wacht even. Schiphol?
Saxion "verwacht hier helemaal geen ophef over": alle evenementen voortaan vegetarisch
En eerlijk: daar heeft de onderwijsinstelling gelijk in
Feest! Mohammedanen verlaten massaal Nederland wegens moslimvervolging!
“Wolla, erger dan inquisitie in Spanje”.
Volkskrant feestend door de supermarkt: Jumbo stopt met vleesaanbiedingen
Wie koopt er nou kipfiletBLOKJES