achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Actrice Kagney Lynn Karter pleegt zelfmoord

Er waart een spook door Noord-Amerika

The good die young. Jesse Jane ons ruw ontnomen, Emily Willis in het ziekenhuis na een OD, Lisa Ann in de bloei van haar leven gearresteerd. Dat allemaal terwijl we nog bekwamen van het in mysterie gehulde overlijden van Shyla Stylez, de zelfmoord van August Ames kort daarna gevolgd door het prematuur overlijden van Yurizan Beltran, Olivia Nova en Olivia Lua.

En nu DÍT weer. Actrice Kagney Lynn Karter - die we enkel en alleen kennen uit deze scene in Louis Theroux's documentaire (14:25) over de industrie waarin haar vriendje bezwaren uit tegen een aanstaande scene met vijf acteurs - sloeg op 36-jarige leeftijd de hand aan zichzelf. En laten we ook niet doen alsof Lana Rhoades en Riley Reid zo lekker in de wedstrijd zitten tegenwoordig, dus we houden ons hart vast.

Extra confronterend overigens! Als je op Twitter op Shyla Stylez zoekt zie je Kagney en Shyla in betere dagen samenwerken.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Twee cipiers op wacht tijdens "zelfmoord" Jeffrey Epstein GEARRESTEERD

Ja ja ja jongens het nuit slet zich weer eens om de interdimensionele pedofielenring (die de wereld trouwens bestuurt maar dat zul je in de MSM niet horen).

@Spartacus | 19-11-19 | 17:31 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.