achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Contact

Veel mensen noemen GeenStijl voor het gemak een weblog. Dat dekt de lading niet, maar goed. Op GeenStijl wisselen nieuwsfeiten, schandelijke onthullingen en journalistiek onderzoek elkaar af met luchtige onderwerpen en prettig gestoorde onzin. De redactie informeert dagelijks ruim 400.000 bezoekers over de andere kant van het nieuws. De site behoort tot de top 10 van best bezochte actualiteitensites van Nederland.
We zijn altijd op zoek naar journalistiek talent. Ervaring in de tijdschrift- internet of dagbladjournalistiek is een must. Een scherpe pen is verplicht.

CONTACT

Redactie: redactie@geenstijl.nl (verboden voor persberichten)
Technische vragen: info@geenstijl.nl
Premium Erelid en vragen? Mail naar premium@geenstijl.nl
Persberichten mogen naar (en alleen naar) persberichten@geenstijl.nl
Een beller is sneller. Onze servicedesk zit klaar voor al uw vragen op 084-8348496.
Vergeet niet uw naam en nummer in te spreken. Geef ook aan wat het onderwerp van gesprek is, dan weten we of het de moeite van het terugbellen waard is.

GELD GEVEN AAN GEENSTIJL

Dat kan via onze donatiepagina. Of maak het direct over naar NL67RABO0334401305 t.n.v. GS MAGENTA BV.

ADVERTEREN

Adverteren op GeenStijl werkt retegoed: onze doelgroep is kritisch maar koopkrachtig. Bovendien bieden wij de redactionele taalkunstenaars aan om uw uiting te schrijven. Zij weten als geen ander hoe de doelgroep wil worden aangesproken. Zo kun je rekenen op grote betrokkenheid van de bezoekers bij uw advertentie en product, wat terug te zien is in hoge CTR’s, merk- en naamsbekendheid, positieve discussie en een virale werking. Aan A-adverteerders bieden wij graag een A-omgeving. Interesse in de mogelijkheden? Mail naar sales@geenstijl.nl.

WIE MAKEN GEENSTIJL?

Redactie

  • Pritt Stift
  • Spartacus
  • Ronaldo
  • Mosterd
  • Zorro
  • Bas Paternotte (freelance)

Uitgever

  • Diane Beijer

Paarse broeken

  • Michiel

Moderators

  • G-Unite (oppermod)
  • Bovenstaande redactie

MET WIE WERKT GEENSTIJL SAMEN?

brainhive - IT
Puurpxl - design
Motif - nog meer design

HUISREGELS

Natuurlijk hebben we enkele huisregels. Verplichte kost voor alle reaguurders.

PRIVACY

Wij gaan zorgvuldig met uw geregistreerde gegevens zoals e-mail en nickname om. Wij verkopen geen e-mail of andere gegevens en geven niets uit handen. Registreren is puur en alleen bedoeld om de nieuwsbrief te ontvangen, voorkeuren aan te geven en reacties te geven op de site. Mochten we in de toekomst toch besluiten stijlloze aanbiedingen te versturen, dan is dit uiteraard opt-in en zal GeenStijl dit ruimschoots van tevoren duidelijk maken.

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.