achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

OM countert salafist Aboutaleb, Allah Akbar-roepende dader van mesaanval verdacht van TERRORISME

Dit doet-ie normaal nooooooit

Kan die salafistische weggooier Ahmed 'nare daad' Aboutaleb ons nog iets vertellen over de betekenis van het gebruik van ALLAHOE AKBAR in het openbaar, of kan Dick Schoof ons nog iets vertellen over verwarde mannen, of misschien kan doekjesapologeet Esmah Allahlah ons nog iets vertellen over de geneugten van de islam? GOH NOU, het Openbaar Ministerie verdenkt de dader van de dodelijke mesaanval in Rotterdam van TERRORISME. Want ja, hij riep ALLAHOE AKBAR enzo, en d'r zitten bij dat geloof nogal wat figuren met relatief weinig humor. "Het Openbaar Ministerie verdenkt de 22-jarige man uit Amersfoort op dit moment van moord en poging tot moord met een terroristisch oogmerk. Het tot nog toe verrichte onderzoek levert aanwijzingen op dat de verdachte mogelijk ideologisch gedreven is. Zo riep verdachte tijdens het plegen van de feiten een aantal keer Allahoe Akbar." Het is zo ongeveer de miljoenste aanslag in naam van de profeet, en de zoveelste onschuldige persoon die leeg moet bloeden voor de islam, maar vertel ons in GODSNAAM nog iets over die religie van de vrede.

VIDEO - Dader gepakt

Dader

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onderzoek Duitse NPO: 77% bevolking wil "fundamenteel ander asielbeleid", 82% wil keiharde aanpak "radicale islam"

Dat zijn heel veel Duitsers. (Het zeer proportionele en terechte onderstaande filmpje door de Beierse Staat werd kort na publicatie verwijderd)

@Spartacus | 15-09-24 | 10:10 | 352 reacties

Politie: "Steeds meer eerwraak, vooral bij Syriërs, Turken, Marokkanen en Afghanen". Antropologe: "Maar zeker niet voorbehouden aan islam"

Vorig jaar 619 gevallen van eergerelateerd geweld, een stijging van 35% (!) ten opzichte van de 460 gevallen 10 jaar geleden.

@Spartacus | 13-09-24 | 10:00 | 447 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.