achtergrond

Geenstijl

Thaise Deep State eist aftreden ONZE boeddhistische voorzitter van tempel in Waalwijk

We hebben ons te lang het zwijgen op laten leggen door de lange arm van Thailand en het boeddhistisch-industrieel complex

WE zijn op Thaise tv!

Kijk, dit zijn de religieuze conflicten die we verdienen en nodig hebben. Een fractie van een gemeenschap van 25.000 man tegen de rest. Dus, nog voordat we de casus lezen: wij zijn voor NEDERLAND. En nu benieuwd wat er eigenlijk aan de hand is en waarom we voor Nederland zijn.

"Een conflict in de Thaise boeddhistische tempel in Waalwijk leidt ertoe dat de Nederlandse voorzitter van die tempel zwaar onder vuur is komen te liggen vanuit Thailand. De Thaise ambassade in Den Haag dringt aan op zijn aftreden. (...)

Volgens bestuursvoorzitter Toine van Beek - getrouwd met een Thaise vrouw - begon de weerstand tegen zijn persoon toen hij twee jaar geleden financieel schoon schip begon te maken in de tempel. Van Beek en de andere bestuurders verdachten een monnik ervan dat hij geld van de tempel naar bankrekeningen in Thailand doorsluisde. (...)

De beschuldigingen aan zijn adres hebben inmiddels ook de Thaise televisie gehaald. In verschillende nieuwsprogramma's op landelijke tv-zenders wordt beweerd dat hij op eigen houtje een van de beter bezochte tempels van Europa zou willen verkopen voor een miljoenenbedrag (...)."

Ten eerste: Nederlandse mannen met een Thaise vrouw kunnen niks fout doen, dus Toine is onschuldig. Ten tweede, dit conflict maakt politieke vluchtelingen van mensen die al in Nederland wonen, want een van Toines medestanders vraagt nu politiek asiel aan:

"De oplopende spanningen hebben een jonge monnik in Waalwijk ertoe gebracht binnenkort politiek asiel aan te vragen in Nederland. Hij wordt gezien als een medestander van de voorzitter en krijgt daarom ook veel te verduren op sociale media.

De monnik in kwestie heeft van de hoofdtempel in Thailand te horen gekregen dat hij terug moet naar eigen land. Maar hij vrees voor zijn veiligheid als hij dat doet."

En alsof het allemaal nog niet fantastisch genoeg is was de tempel in 2015 al in opspraak door een grootschalige misbruik affaire. 

"Destijds kwam naar buiten dat hoofdmonnik Mettavihari van 1974 tot minstens 1992 tussen de twintig en dertig leerlingen had misbruikt, onder meer in Waalwijk en in de Amsterdamse tempel (die later zou verhuizen naar Purmerend). Toine van Beek heeft slachtoffers destijds als voorzitter namens de tempel excuses aangeboden en het initiatief genomen voor een meldpunt."

TOINE DID NOTHING WRONG.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Emigreren is Vooruitzien - Thailand

Even weg van het Safari-pad een uitstapje naar andere oorden. Denkt u wel eens aan migratie? Tuur denkt met u mee!

@Van Rossem | 30-03-22 | 20:30 | 0 reacties

Feynman en/of Feiten – Johan van Laarhoven

De Nederlandse ambassade zette Johan weg als een drugsbaron, vergat even te melden dat de verkoop van wiet hier gedoogd wordt.

@Feynman | 18-01-20 | 20:50 | 0 reacties

Grappig: dopehater Grapperhaus moet drugsdealer Van Laarhoven ophalen uit Thaise cel

De man die minder festivals wil in Nederland om drugsgebruik terug te dringen, vliegt persoonlijk naar Bangkok om een drugsbaron uit de bak te bevrijden.

@Van Rossem | 23-08-19 | 08:01 | 0 reacties

Knotsgekke video. Poolse pipo gaat los op drie agenten en een paar auto's in Waalwijk

Hee. Er is geen bal op de tee vee. Maar hier is een nieuw format: So You Think You Can Kurwa

@Van Rossem | 21-01-19 | 20:25 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.