achtergrond

Geenstijl

Zo bericht NPO1 op primetime over wereldnieuws

Maar op social media, daar is pas veel nepnieuws

Mensen, we moeten hebben over social media. Daar staat toch veel nepnieuws op. Volgens Nu.nl staat er veel nepnieuws op sociale media. Volgens de NOS staat er veel nepnieuws op de sociale media. Volgens RTL Nieuws staat er veel nepnieuws op sociale media. Volgens De Telegraaf staat er veel nepnieuws op sociale media. Volgens Radio 1 staat er veel nepnieuws op sociale media. Volgens NRC staat er veel nepnieuws op sociale media (ja omdat jullie het niet weghalen, eikels, red.). En volgens het gezaghebbende dagblad De Limburger staat er, u raadt het al, veel nepnieuws op sociale media.

Maar wat moet je dan als je niet meer van de sociale media op aan kunt? De traditionele media volgen natuurlijk. Televisie. Onze nationale zender NPO1 bijvoorbeeld. Daar was gisteren Khalid & Sophie te zien. En daar werd u netjes geïnformeerd over "een Israëlische luchtaanval op een ziekenhuis in Gaza". Waarvan akte. 

PS Bron van bovenstaande video: dit twitteraccount. Onze OSINT-afdeling heeft de authenticiteit van het bericht nog niet kunnen vaststellen. Gelieve dan ook niet verder te verspreiden.

Bedrag:

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.