achtergrond

Geenstijl

Vooruitgang! E-sport "Female-only game league" bestaat in zijn volledigheid uit transvrouwen (m)

De vijfde golf

Ja-ha okay technisch gezien betreft het hier een aparte divisie voor "women and people of marginalised genders" en Avril is wel een vrouw (v). Maar gun ons de cis-man nou ook eens een pleziertje we hebben al zo weinig. Want je kunt zelfs de Oranjes voor je karretje spannen in een poging het te laten lijken alsof vrouwelijke gamers niet de meest irrelevante doelgroep ter wereld zijn, maar wie gelooft dat nou.

Vrouwen hebben doorgaans namelijk wel een leven en zijn gemiddeld gewoon echt extreem slecht in gamen en als female gamers bekend zijn is het omdat ze lekker zijn. Kunnen ze allemaal niets aan doen! Maar dat zie je bovenstaand dus terug. Want wie mogen de kastanjes weer uit het vuur halen? Vrouwen (m). In 2021 was de divisie nog daadwerkelijk women only, maar hey tijden veranderen!

ja

ja

de hoed spreekt

de hoed spreekt

ja

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Onverbiddelijk nieuw rapport geslachtstransities: "Kwetsbare Britse tieners gebruikt als voetbal, bewijs ontbreekt, dit is een systeemfout"

De avant-garde (wij, uw weblog, gewoon hier) kan het dossier 5 jaar te laat en tienduizenden verminkte kwetsbare tieners en adolescenten verder eindelijk overdragen aan de Zembla's en Guardians

@Spartacus | 11-04-24 | 19:33 | 206 reacties

UvA-genderexpert in @ADnl: 'Anouk = Poetin'

Een UvA-sociologe/genderexpert in het Algemeen Dagblad over Anouks 'transfobie' met "POETIN" in de kop. Daar gaat de moderne man even voor zitten

@Spartacus | 12-02-24 | 19:33 | 364 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.