achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

DE MOSLIMS steunen Trump

Zeggen wij niet zeggen ze zelf

"God saved his life twice for a reason"

En dan nu: deze gepoogde fact-check door de New York Times: "Mr. Trump claimed they were “highly respected leaders,” but his campaign has not provided any details about who most of them were, making it difficult to assess their prominence." Trump had vorige week in een peiling onder de Arabisch-Amerikaanse gemeenschap al een kleine voorsprong op Harris, en het optreden gisteren in Michigan zal dat er waarschijnlijk niet minder op maken.

Het grootste Amerikaans-islamitische belang in deze verkiezing is het stoppen van de oorlog in Gaza en een ding is zeker: naar Trump wordt in die regio door alle betrokkenen in ieder geval beter geluisterd dan naar Biden of Kamala. Dus als je een president wil die in ieder geval iets kan betekenen, dan is dat inderdaad Trump.

VP JD bij TD

Haha wow

for the love of the game

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

KIJKEN - Trump 3 uur zonder edits bij Joe Rogan. CNN: "Trump kan naast Kiescollege óók Popular Vote winnen, als slechts 3e Republikein in 36 jaar"

Gisteren zelfs voor het eerst heel even GELIJKSPEL in het gemiddelde van alle popular vote-peilingen. Trump nog altijd op een gemiddelde 0,9% voorsprong in de zeven Swing States. Nog 11 dagen te gaan.

@Spartacus | 26-10-24 | 12:00 | 385 reacties

Kamala keldert ook in nationale peilingen, laatste troef: 'Trump = Hitler' en een Beyoncé-concert

Kamala stond op 8 oktober nog op een voorsprong van 2% in het gemiddelde van alle nationale peilingen, vandaag is die voorsprong gedaald tot 0,2%. In alle gemiddelde Swing State-peilingen staat Trump nu op 0,9% voorsprong.

@Spartacus | 25-10-24 | 10:00 | 432 reacties

Trump weer op voorsprong in peilingen en wedkantoren, 60 Minutes-interview rampzalig voor Kamala

KEY RACE ALERT: 0,1% VOORSPRONG IN DE KEY POLLS VAN DE 7 SWING STATES (zo simpel werkt het natuurlijk niet maar het kopt wel lekker op de ochtend van 8 oktober) AMERIKA IS TERUG

@Spartacus | 08-10-24 | 09:01 | 486 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.