achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Politie breekt wet: alle gegevens van iedereen worden altijd bewaard, TERWIJL DAT NIET MAG

Maar gelukkig is de politie scherp op gegevens

Het scheelt dat u natuurlijk niks te verbergen heeft. Daarnaast weten we dat de gegevens van de politie altijd ontzettend goed beschermd worden, zodat ze bijvoorbeeld niet gehackt kunnen worden door de Russen. Ook komt het nooit voor dat agenten zomaar in gegevens kijken, waar ze helemaal niks mee te maken hebben. Daarnaast is de basis van de rechtsstaat, bekend van tv weet u wel, gelukkig niet dat de overheid zich aan haar eigen wetten dient te houden en de grondrechten van burgers moet beschermen. Anders zou dit verhaal van Follow The Money wel een beetje verontrustend zijn: "De politie verwijdert al jaren geen gegevens meer. Namen en adressen van burgers, informatie over verkeerscontroles en details over hun huisdieren: het wordt allemaal bewaard, voor het geval het ooit van pas komt in een cold case. Daarmee handelt de politie willens en wetens in strijd met de wet, blijkt uit interne stukken." Maar hee. Er is nu wel 0,0003% meer kans dat de politie een cold case op kan lossen. Dat is ook wat waard!
ALLE STUKKEN: Daarrr

Niks aan de hand!

Politie = boevenbende

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Politie: "Steeds meer eerwraak, vooral bij Syriërs, Turken, Marokkanen en Afghanen". Antropologe: "Maar zeker niet voorbehouden aan islam"

Vorig jaar 619 gevallen van eergerelateerd geweld, een stijging van 35% (!) ten opzichte van de 460 gevallen 10 jaar geleden.

@Spartacus | 13-09-24 | 10:00 | 447 reacties

Extreme toename in diefstal en oplichting van ouderen door 'nepagenten'

Van 400 voorvallen in heel 2023 naar 2.400 (!) in de eerste 8 maanden van 2024

@Spartacus | 28-08-24 | 09:50 | 363 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.