achtergrond

Geenstijl

login

word lid

nachtmodus

tip redactie

zoeken

Beste kop 2024 op valreep naar @ADnl

Premium content!

Ja weet je, je moet een interview met historicus Sir Richard J. Evans (wiki), auteur van het nieuwe boek Hitler's People: The Faces of the Third Reich over Hitlers vertrouwelingen, toch een beetje warm serveren aan een breed ongeïnteresseerd publiek. Wat Trump betreft is Evans overigens de kwaadste niet: "Waarbij, benadrukt hij, Trump natuurlijk geen Hitler is. ,,Integendeel, Trump is juist een isolationist, hij wil niet veroveren, maar wil alle Amerikaanse troepen juist laten terugtrekken uit het buitenland.”" Tot het ineens over het klimaat gaat, dan weer wel: ",,Als hij weer president wordt, zal hij meer schade aanrichten aan de wereldeconomie dan Poetin met zijn oorlog. Trumps ontkenning van de klimaatcrisis, ondersteund door andere vooraanstaande leden van de Republikeinse Partij, kan op een ramp uitdraaien bij het beteugelen van de opwarming van de aarde. Dat is naar mijn mening de grootste bedreiging voor de mensheid.”"

Nou, slecht nieuws voor dan voor de mensheid, want hij gaat winnen: vandaag opnieuw +0,1% in de gemiddelde Swing State Kiescollege-peilingen, staat nu op 0,8% voorsprong.

Ook Nate is eindelijk bij. Loopt altijd 2 weken achter kan ie niks aan doen

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Trump weer op voorsprong in peilingen en wedkantoren, 60 Minutes-interview rampzalig voor Kamala

KEY RACE ALERT: 0,1% VOORSPRONG IN DE KEY POLLS VAN DE 7 SWING STATES (zo simpel werkt het natuurlijk niet maar het kopt wel lekker op de ochtend van 8 oktober) AMERIKA IS TERUG

@Spartacus | 08-10-24 | 09:01 | 486 reacties

Trump ontsnapt aan nieuwe moordaanslag, verdachte is 'pro-Oekraïense recruiter uit Hawaï'

Verdachte: de 58-jarige Ryan Wesley Routh uit Maui, Hawaï. De FBI spreekt van iets "what appears to be an attempted assassination of the former president"

@Spartacus | 16-09-24 | 08:48 | 404 reacties

Today's online discourse: "Churchill was de échte schurk van WO2"

En we hebben het nou wel over Churchill, maar Hitler was ook geen lieverdje

@Spartacus | 04-09-24 | 20:15 | 150 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.